Verslagen 2017

Ritverslagen, laatste nieuws, ... kortom alles over onze belevenissen

Eerste Lange B2 rit 2017

Eerste lange B2-rit

Zondag 18/06  om 9.00 u waren we met zo een 15 sportievelingen samengekomen om onze eerste lange rit te doen.

Op dezelfde plaats en uur had ook de Familie Loos hun afspraak om hun jaarlijks familie-koersfietstocht te starten, zij waren met 7 en hun tocht ging eigenlijk over dezelfde wegen als onze tocht waarbij zij dan besloten om tot een heel eind voorbij de Oesterdam met ons mee te fietsen, zij dachten dat wij met hun meefietsten maar wij lieten onze kop niet zot maken, het was andersom.

Dus met 22 aan een aangepast tempo en een stralende zon en vrijwel geen wind, werden de km’s afgemaald .

Een tussenstop na 52 km in café ‘t Wagenhuis in Nieuw Vossenmeer was nodig om het vochtpeil weer op een minimum niveau te brengen waarna we onze tocht verder zetten richting Kalmthout. Nog 52 km te doen en elke alerte Stoemper weet nu ook dat onze totale afstand die dag 104 km bedroeg.

Bij onze thuiskomst alleen maar tevreden gezichten en werd er door enkele nog een stop gemaakt om ook de plaatselijke café’s  nog te steunen.

Over snelheden kunnen we heel kort zijn, deze was voor iedereen aangenaam en een gemiddelde gaan we niet meegeven omdat dat niet onze doelstelling is.

Enkele sfeerfoto’s in bijlage en dit smaakt naar meer.

 

Indien er nog mensen zijn die interesse hebben om hier volgende keer bij te zijn, stuur dan eerst een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. pas dan zal je toegevoegd worden aan de mails en op de hoogte blijven van onze volgende uitstappen.

Groeten
Eddy M